Канада ввела санкції проти ще 15 осіб через окупацію Криму

Майже половина з них - "депутати Держдуми" від Криму.

Канада. Фото: "112 Україна"

Влада Канади в рамках політики тиску на РФ через ситуацію в Україні щодо ще 15 осіб, в тому числі шістьох "депутатів Держдуми" від Криму. Про це повідомляється на сайті канадського МЗС, передають Патріоти України.

Також там наведені доповнення в санкційний список. Нагадаємо, раніше було оголошено "чорний список" Євросоюзу.

"Враховуючи організацію Російською Федерацією "виборів у Держдуму" в незаконно аннексированному Криму і Севастополі Рада вважає, що шість осіб повинні бути додані до переліку осіб і компаній, щодо яких діють обмежувальні заходи", - говорилося в повідомленні Ради ЄС.

В "російську Держдуму" у вересні було обрано 8 депутатів від Криму. Проте, двоє з них (Наталія Поклонська і Михайло Шеремет) вже знаходяться в переліку осіб і компаній, щодо яких діють санкції у зв'язку з порушенням територіальної цілісності, суверенітету та незалежності України.

Нагадаємо, що санкції ЄС включають заборону на імпорт в ЄС товарів з Криму і Севастополя інвестиції в Крим чи Севастополь туристичні послуги в Криму та Севастополі (зокрема, європейські круїзні лайнери не можуть заходити у кримські порти) експорт певних товарів і технологій в Крим, зокрема, у сфері транспорту, телекомунікацій та енергетики.

"Каждый удар молота - удар по врагу!": Медведєв "убив" Зеленського на агітаційному плакаті (фото)

середа, 1 травень 2024, 11:59

Колишній президент Росії, чинний заступник глави Радбезу Дмитро Медведєв "убив" президента України Володимира Зеленського агітаційним плакатом, повідомляють Патріоти України. Чиновник привітав росіян зі святом праці (1 травня), "згодувавши" населенню а...

Потрібні нові бригади: Американський генерал оцінив кадрові проблеми ЗСУ

середа, 1 травень 2024, 11:30

Україна повинна формувати нові бригади, бо молоді офіцери частіше гинуть на фронті, оскільки дуже помітні для ворога та намагаються повести за собою солдатів. Про це заявив екскомандувач Сил США в Європі, генерал Бен Годжес у розмові з NV. передають Па...