Кара небес: Додон застряг в Імперії Зла

Небесній канцелярії, мабуть, не сподобалось те, що президент Молдови робив разом з Путіним та патріархом Кирилом.
Ігор Додон. Фото: РБК.

Команда глави Молдови Ігоря Додона намагається відправити додому президента, який затримався в Росії через нельотну погоду на батьківщині, передають Патріоти України.

Як повідомив "Коммерсанту" наближений до Додона чиновник, зараз ведуться консультації з Управлінням справами президента РФ з приводу виділення Додону спецборту. До складу управління входить "Спеціальний льотний загін ''Росія" - офіційний перевізник вищих посадових осіб РФ. Його пілоти мають навички роботи в складних метеоумовах, а повітряні судна льотного загону оснащені відповідним обладнанням.

Молдовському президенту необхідно бути в Кишиневі не пізніше полудня 2 лютого. У цей день з його участю заплановано урочисті збори з нагоди 660-річчя молдавської державності.

Ігор Додон прибув з візитом до Москви 29 січня. Він зустрівся з президентом РФ Владіміром Путіним та іншими російськими діячами. Додон збирався відлетіти з Росії 31 січня, але не зміг, оскільки Кишинів перестав приймати і відправляти рейси через негоду.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...