Картопля скінчилася: Прем'єр-міністр РФ Д.Медведєв побував з неофіційним візитом у О.Лукашенка (фото)

У мережі розповіли, як Бацька і Коленька Лукашенко Медведєва зустрічали.

Як Бацька і Коленька Лукашенко Медведєва зустрічали. Фото: сайт О.Лукашенко.

Президент Білорусії Олександр Лукашенко і прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв провели неформальну зустріч у білоруському аеромістечку Олександрія. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Зустріч тривала більше трьох годин. Лукашенко і Медведєв обговорили двосторонні відносини між Росією і Білорусією, економічне співробітництво, а також міжнародну порядку денного і "регіональну проблематику". Лукашенко і Медведєв, як зазначається в повідомленні, "пригостилися натуральним березовим соком, сфотографувалися на пам'ять біля рідної хати білоруського лідера, а також побували на Трофімової криниці".

Як випливає з фотографій, опублікованих на сайті білоруського лідера, на зустрічі також був присутній син Лукашенка Микола.


Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Керівник Китаю взяв на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le ...