Касько розповів, скільки коштували скарби "діамантових" прокурорів

Згідно з проведеною експертизою вартість вилучених у Корнійця під час обшуку діамантів складає близько $25 тисяч.

Ілюстрація:www.hromadske.tv

Діаманти, які знайшли у колишнього заступника прокурора Київської області Олександра Корнійця, виявилися справжніми, їхня вартість становить близько $25 тисяч. Про це в ефірі ТСН заявив екс-заступник генпрокурора України Віталій Касько, повідомляють Патріоти України.

Він наголосив, що зібрав беззаперечні докази провини "діамантових" прокурорів перед своїм звільненням. "Зафіксовані факти перемовин основних фігурантів справи, які підтверджують їхню змову на одержання хабара, зафіксовані аудіозаписами, відеозаписами, свідченням свідків, заявників.

Доказів більш, ніж достатньо. Діаманти справжні. Їхня вартість, відповідно до експертизи, складає близько $25 тисяч, а не 700 гривень, як розповідали", - зазначив колишній заступник Віктора Шокіна.

Віталій Касько також заявив, що фігурант справи "діамантових" прокурорів Олександр Корнієць напередодні Майдану прибрав до рук сміттєвий бізнес, залякавши власника підприємства.

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...