Казанський вказав на прокол Кремля із псевдовиборами у ''Л/ДНР''

Москва потрапила в пастку, яку сама ж собі підготувала.

"Вибори" на окупованому Донбасі. Ілюстрація: соцмережі.

"Народ Донбасу" довіряв представляти його інтереси екс-ватажкам "Л/ДНР" Олександру Захарченку та Ігорю Плотницькому, і Росія, призначивши нових кураторів, потрапила в пастку. Про це заявив журналіст Денис Казанський в інтерв'ю, вказавши, що за допомогою так званих виборів Кремль всього лише легітимізував Дениса Пушиліна і Леоніда Пасічника, які позбулися приставки "виконуючий обов'язки", передають Патріоти України.

"На певному етапі Москва потрапила в пастку, яку сама ж підготувала. Вони говорили, що треба "почути Донбас", мовляв, народ Донбасу хоче якоїсь особливої автономії або особливого статусу. Були якісь представники Донбасу - Олександр Захарченко та Ігор Плотницький, яких росіяни возили в Мінськ. Вони підписували Мінські домовленості, а Росія подавала їх як таких, яким той самий "народ Донбасу" довірив представляти його інтереси", - розповів Казанський.

"Так сталося, що ці люди зникли. Зараз легітимізували їх "наступників". Тепер перед їхніми посадами немає приставки "виконуючий обов'язки", і Україні пропонують напряму домовлятися з цими людьми, яких нібито "вибрали". Нічого нового в цій ситуації немає: Росія і раніше наполягала на прямих переговорах Києва з цими "лідерами республік", так як Росія, мовляв, не є стороною конфлікту. з цього боку мало що змінилося", - зазначив журналіст.

Джерело: Апостроф

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...