Казкар Жириновський, побиваючись за підірваним Моторолою, заявив, що «Киев еще поплатится за убийство Самсунга»

Володимир Вольфович обмовився про це в ефірі одного з російських пропагандистських телеканалів, але потім швидко поправився - так секунд через 10.

В.Жириновський. Фото: РИА Новости.

Патріоти України повідомляли, що 16 жовтня в ліфті свого будинку був убитий відомий терорист на Донбасі - Арсеній Павлов, або, як його просто величають в народі, автомийник Моторола. Про цю подію мало хто ще не говорив і не писав, але є такі виняткові ідіоти як Володимир Жириновський, які встигли відзначитися особливим "умом и сообразительностью", пишуть Патріоти України з посиланням на Агримпасу.

Так, Жириновський, коментуючи вбивство Павлова, назвав його не Моторолою а Самсунгом.

Про це написали російські блогери, кажуть, що Жириновський наче швидко виправився, ну, 10 секунд для нього це швидко, але факт залишається фактом.

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...