"Гонит он, что п...дары в ЕС, а не в РФ": Мережу підірвало відео "підготовки російських вояків" Жириновським

Одіозний політик інспектував лазні в Москві, але виглядало це дещо інакше...

Володимир Жириновський. Фото: соцмережі.

Мережу повеселила відео з російським скандальним політиком Володимиром Жириновським і молодими хлопцями в лазні. Відеозапис розмістив на своїй сторінці в Facebook офіцер ЗСУ Анатолій Штефан (Штірліц), передають Патріоти України.

"Вольфович (Жириновський Володимир Вольфович - ред.) активно взявся за підготовку нових "вєлікіх" російських вояк. Цікава доречі методика", - написав він.

Користувачі мережі також посміялися над тим, що відбувається і прокоментували подію.

Насправді відео було знято в 2014 році, коли політик Володимир Жириновський інспектував лазні в Москві (Росія). Тоді подію показали в російських новинах і відео також викликало бурю емоцій серед глядачів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...