Хайпанув: У Верховній Раді знову зафіксували дивну поведінку Добкіна-молодшого (відео)

Під час голосування нардепа буквально "плющило" на сидінні.

Добкін-молодший дивно себе веде на роботі. Скріншот.У Верховной Раді знову зафіксовано дивну поведінку народного депутата від "Опоблоку" Дмитра Добкіна. На відео, знятих журналістами з балкона, видно, як законодавець здригається від дивних судом і веде себе дуже нервово, пишуть Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Його аномальні рухи нагадують поведінку людини, яка перебуває під впливом наркотичних речовин або у стані сп'яніння.

Нагадаємо, неадекватну поведінку нардепа в Раді на камери фіксують далеко не вперше. Нижче - підбірка відео з витівками цього законодавця для 45-мільйонної країни.

Раніше Добкін заявляв, що хворіє і має проблеми неврологічного характеру". Він підкреслював, що "всі ми живі люди" і на відміну від багатьох здорових депутатів він не б'ється і нікого не ображає.

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...