"Хаос в Білому домі": Time розповів про перший місяць роботи Дональда Трампа (відео)

​Американський тижневик проаналізував скандальний антимігрантський указ Дональда Трампа, а також не менш скандальні призначення і відставки в адміністрації президента США.

Хаос в Білому домі. Скріншот.

Time на новій обкладинці показав перший місяць роботи Дональда Трампа на посаді президента Сполучених Штатів. Відповідну ілюстрацію американський тижневик опублікував в Twitter, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Зокрема, співробітник Time Тім О'Брайан проілюстрував статтю під назвою "Всередині хаосу в Білому домі Дональда Трампа".

У статті обговорюється заборона Трампа на в'їзд в США біженцям, російський компромат, а також скандал з кандидатом в радники з національної безпеки.

"У нас підвищений тиск і прискорене серцебиття": Путін навчив Німеччину боятися, - німецький журналіст

субота, 11 травень 2024, 6:26

Володимир Путін з його постійними ядерними погрозами став для Німеччини "майстром страху", якому регулярно вдається лякати німецьке суспільство. Таку думку висловив колумніст німецького видання BILD Франц-Йозеф Вагнер. "Він знову домігся цього. У нас п...

Надійної техніки на полі бує стане більше: Канадський виробник броньовиків Roshel відкриє завод в Україні

субота, 11 травень 2024, 5:00

Канадська компанія Roshel, яка виробляє броньовані автомобілі Senator зокрема для потреб ЗСУ, планує частково локалізувати своє виробництво в Україні. . Броньовики Senator початково були створені для операцій правоохоронних органів Північної Америки, ...