"Хід конем": Як Юлія Володимирівна збирається насолити Петру Олексійовичу на День Незалежності

За допомогою спеціального заходу в штабі Тимошенко розраховують вбити відразу двох зайців.
Юлія Тимошенко. Фото: Politeka.

Вже на День незалежності, 24 серпня, команда Юлії Тимошенко готує новий великий форум, присвячений просуванню "Нового курсу", завдяки якому планується "насолити" чинному президенту Петру Порошенку, передають Патріоти України.

За допомогою цього заходу в штабі Тимошенко розраховують вбити двох зайців: по-перше, перебити інформприводи своїх конкурентів (зокрема, президента Петра Порошенка, який традиційно стане головною медіафігурою на військовому параді, який пройде в цей день в центрі Києва з нагоди свята), по-друге, знову закинути в інформпростір нові меседжі, заготовлені її штабом.

"Ну і позлити, і зіпсувати героїчний образ Порошенка 24-го числа Юля, звичайно ж, теж хоче", - зазначив один з політтехнологів Тимошенко. Підготовкою форуму займається окрема підгрупа депутатів.

"Форум зараз готує окрема підгрупа депутатів, такі заходи зазвичай готує Олена Кондратюк (нардеп і дружина гендиректора ICTV Олександра Богуцького, - ред.). Вона зараз займається і цим форумом", - говорить інше джерело в політсилі.

На форумі будуть присутні вчені. "Це буде вже інший зал, за форматом схоже, але буде присутня в основному наукова еліта", - розповів один з членів штабу.

Джерело: Апостроф

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...