Хіти тижня. 19 березня - початок Армагеддону. Мільйони жертв з обох сторін: У США детально змоделювали ядерну війну з КНДР

Світ має усвідомлювати ціну перемоги над кровожерливим Кимом. Особливо ті, хто закликає до негайної військового розв'язання проблеми, вважає автор дослідження.

Жахливий прогноз, але близький до реальності, зробив глава східно-азіатської програми Центру Джеймса Мартіна з нерозповсюдження ядерної зброї в Монтереї Джеффрі Льюїс, повідомляють Патріоти України з посиланням на The Washington Post.

У лютому 2019 року під час традиційних американо-південнокорейських навчань буде збитий цивільний літак. Північнокорейські військові в очікуванні маневрів в Японському морі візьмуть його за американський бомбардувальник і зіб'ють ракетою «земля-повітря». Всі 250 чоловік на борту літака загинуть, а Південна Корея відповість обмеженим ракетним ударом по системам північнокорейського ППО і невеликій кількості об'єктів на території КНДР.

Така ситуація стала б одним з найсерйозніших криз у відносинах Південної Кореї і КНДР - хоча далеко не першим. Наприклад, в 2010 році північнокорейська торпеда потрапила в південнокорейський корабель, загинули 46 осіб; проте до реальних бойових дій справа тоді не дійшла.

У 2019-му події розгортатимуться інакше, вважає Джеффрі Льюїс. Президент США Дональд Трамп, дізнавшись про збитий літак, без будь-якої консультації з адміністрацією Білого дому і силовими відомствами напише в твіттері: «Маленька людина-ракета довго не протримається!» Цей твіт в КНДР сприймуть як пряму загрозу лідерові країни Кім Чен Ину і сигнал для превентивного ядерного удару; глава КНДР вважатиме, що уникне долі Муаммара Каддафі і Саддама Хусейна, якщо нападе першим.

До цього моменту у КНДР буде 48 ракет з ядерними боєголовками, прогнозує Льюїс. В першу чергу запустять 36 ракет малого і середнього радіусу дії по об'єктах в Японії, там багато американських баз, і Південній Кореї. Частина ракет розвалиться, не долетівши до цілей; частина промахнеться на сотні метрів і кілометри, але все одно завдасть серйозної шкоди, оскільки потужність ядерних боєголовок КНДР порівнянна з бомбами, що впали на Хіросіму і Нагасакі. По американським базам на Окінаві і Гуамі КНДР не влучить.

Кім Чен Ин буде впевнений, що 12 міжконтинентальних балістичних ракет, коті у нього лишатимуться після першого удару, змусять США почати переговори, а тому не стане їх відразу запускати. Міркуючи таким чином, диктатор схибить, впевнений Джефрі Льюїс.

Штати почнуть масштабний наступ з повітря на КНДР - щоб знищити рештки ядерної зброї і вбити Кім Чен Ина. Північнокорейський лідер у відчаї накаже запустити свої міжконтинентальні ракети по військових базах у Сан-Дієго і Перл-Харборі, державним об'єктам в Нью-Йорку і Вашингтоні, і ще одну - по маєтку Трампа у Флориді. Кім Чен Ин буде відрізаний від зв'язку і впевнений, що США пустять в хід ядерну зброю, хоча в дійсності Пентагон обійдеться звичайними бомбардуваннями.

Деякі ракети США зіб'ють, і все ж дві третини (з 12.-ред) зможуть обійти американські ППО. Пряме влучення по Манхеттену призведе до загибелі більше мільйона чоловік, у Вашингтоні загинуть не менше 300 тисяч. Трамп спасеться в підземному бункері у Флориді, а тіло Кім Чен Ина знайдуть в бункері в Пхеньяні - північнокорейський лідер накладе на себе руки.

Пентагон навіть не намагатиметься підрахувати число загиблих в Північній Кореї після масштабних бомбардувань. Зрештою в результаті ядерної війни, котрої можна було б з легкістю уникнути, як вважає автор, загинуть близько двох мільйонів американців, південних корейців і японців

Недоімперії женуть з Південного Кавказу: Кремль вимушено підтвердив факт виведення своїх "миротворців" з Нагірного Карабаху

четвер, 18 квітень 2024, 2:35

Баку та Анкара не залишили Москві вибору. Спікери Кремля дуже неохоче коментують подію, що б'є по імперській гордині. Росія дійсно виводить свої "миротворчі сили" із території Нагірного Карабаху, яка повернулась під контроль Азербайджану. Про це сказав...

Нема кому працювати: У РФ до роботи на підприємствах оборонного комплексу збираються залучити школярів

четвер, 18 квітень 2024, 0:55

У Татарстані (автономна республіка у складі РФ) вирішили залучити підлітків віком від 14 до 18 років до роботи на підприємствах оборонно-промислового комплексу. Парламент підготував програму, згідно з якою їм дозволять працювати на заводах у вільний ві...