Хіти тижня. "20 000 миротворців для Донбасу": Путін виставив себе повним невігласом або "Удмуртом"

Виявляється голова російської держави не в курсі пропозицій офіційного Вашингтону (!). Однак, на всяк випадок, проти. Можливо це знов не ВВП, а його двійник?

Фото: "Газета.ру".Президент Російської Федерації Володимир Путін заявляє, що не знає про пропозиції США про розміщення 20 тис. миротворців на Донбасі. Про це Путін сказав журналістам за підсумками 25-го саміту форуму «Азіатсько-Тихоокеанське економічне співробітництво» в Данангу (В'єтнам), повідомляє сайт Кремля, передають Патріоти України.

"Я такого не знаю. Можете далі нічого не говорити", - сказав Путін, відповідаючи на запитання про інформацію видання The Wall Street Journal щодо плану США передати Росії план про розміщення на Донбасі 20 тис. миротворців ООН.

"Я про це нічого не чув, нічого про це не знаю, тому коментувати це неможливо. Просто це нереально", - додав він.

"Коли будуть сформульовані конкретні ... Розумієте, адже в практичному житті як? Припущення - це одне, а коли на папір кладуть якусь пропозицію, там часто виглядає зовсім по-іншому. А коментувати те, чого немає, погодьтеся, про що я буду говорити, що я буду коментувати, якщо цього немає? А якщо будуть такі пропозиції, подивимося", - заявив Путін.


Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....