Хіти тижня. "А что если это отработка будущей войны?": Бутусов назвав найнебезпечніший сценарій агресії РФ на прикладі аеродрому на Одещині

Журналіста обурило, що на четвертому році війни командування Повітряних сил докладає про напад на військовий об'єкт без пояснень - які заходи з охорони і захисту об'єкта були зроблені, скільки нападників затримано.

Захоплення частини аеродрому на Одещині. Фото: соцмережі.

Захоплення частини території військового аеродрому «Шкільний» в Одесі могло бути відпрацюванням Росією сценарію майбутньої війни проти України. Про це заявив на своїй сторінці в Facebook журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України.

"Командование Воздушных сил сегодня распространило шокирующий пресс-релиз: в 8:45 40 неизвестных мужчин проникли на военный аэродром «Школьный» в Одессе, оттеснив охрану аэродрома, снесли забор, и вывезли военное имущество. Караул вопреки требованию устава караульной службы не применил оружие для защиты аэродрома", — написав Бутусов.

За його словами, караул не може стріляти без прямого розпорядження Верховного Головнокомандувача. "Опять Киев не дал письменный приказ… Наверное, надо собирать волонтеров, как-то поднимать шум, спасать от захватчиков воинскую часть, пока противник не забрал автоматы и самолеты", — зазначив журналіст.

Бутусова обурив той факт, що на четвертому році війни командування Повітряних сил докладає про напад на військовий об'єкт без пояснень - які заходи з охорони і захисту об'єкта були зроблені, скільки нападників затримано, скільки пострілів попереджувальних і на поразку було зроблено.

"А что если это отработка сценария будущей войны? В воскресенье, когда все начальники спят, рано утром, к ключевым военным объектам подъедет российский спецназ, одетый как охранники ближайших ларьков, предъявят какую-то бумажку из суда… Самый опасный сценарий", — додав журналіст.

Оточення Харкова можливе? Військовий експерт відповів, чи вдасться ворогові захопити місто

субота, 18 травень 2024, 9:05

Російські окупанти не мають достатньо сил для прориву до Харкова через Вовчанськ, Куп'янськ або з напрямку Луганщини. Про це сказав генерал армії України, голова Служби зовнішньої розвідки України 2005-2010 рр. Микола Маломуж в ефірі телеканалу "Еспрес...

Імперські амбіції не гаснуть: Більшість жителів Росії за припинення війни, але не згодні повернути захоплене

субота, 18 травень 2024, 8:45

Абсолютна більшість жителів Росії підтримують війну з Україною. Вони схвалили б рішення Володимира Путіна припинити її за умови, що захоплені території не повернуть. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на дані опитування "Левада-Центру". З вер...