Хіти тижня. А як же "душка-демократка" Ксюша Собчак? Суперник Путіна зробив гучну заяву про Україну

Головним пунктом кампанії засновника партії "Яблуко", уродженця Львова Григорія Явлінського на виборах президента РФ стане припинення війни з Україною.

Григорій Явлінський

Про це Явлінський повідомив в ефірі радіостанції "Ехо Москви", передають Патріоти України.

"Там десятки тисяч людей гинуть. Там збивають цивільні літаки. Там жодної перспективи поки немає. Там іде деградація величезного регіону. Я вважаю, що найпершим питанням є припинення війни з Україною. Це найперше і найголовніше питання", - зазначив Явлінський.

За його словами, на друге місце він би поставив вирішення проблеми анексованого Росією Криму.

"Третє питання - це припинення і поступове виведення нашого контингенту з Сирії. Четверте питання - це налагодження нормальних відносин зі світом і припинення створення з Росії мішені, проти якої постійно призначаються ті чи інші санкції", - підсумував політик.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...