Хіти тижня. "Ахметов сам себе переграв. Він міг не допустити збройного конфлікту на Донбасі, але він гудів" - екс-прем'єр міністр (відео)

На думку Юрія Єханурова, Ахметов і його команда погано прорахували майбутнє.

Юрій Єхануров. Фото:скріншот відеоУкраїнський бізнесмен Рінат Ахметов у 2014 році, безсумнівно, міг не допустити початку збройного конфлікту на сході України. Про це сказав екс-прем'єр-міністр України Юрій Єхануров в авторській програмі Олесі Бацман на телеканалі 112 Україна, передають Патріоти України.

"Він гудів, сирени включав на знак протесту. Погудів", – сказав він. На думку Єханурова, Ахметов "сам себе переграв".

"Розумієте, люди такого рівня самі рішень не ухвалюють, значить – команда його підвела, тобто вони погано прорахували майбутнє. Днями я ознайомився з настроями Дніпропетровщини. Особливо мене вразив Кривий Ріг, де раніше у досить великої кількості людей (40–45%) були проросійські настрої. Зараз – це 5–6%. Уявляєте? Це Кривий Ріг, серце української індустрії", – зазначив екс-прем'єр-міністр.

Як відомо, Ахметов є найбагатшим українцем. Forbes оцінює його статки в $4,8 млрд.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...