Хіти тижня. "Альфа-країна, яка не має ресурсів, "повозила пикою об асфальт" велику альфа-країну": Експерт обіцяє РФ багато проблем

Дональд Трамп тепер повинен буде показати американцям, що не здав їх інтереси.

Дональд Трамп. Фото: Рейтерс.

Після зустрічі лідерів РФ і США в Гельсінкі Росії загрожують нові санкції з боку Штатів. Таку думку висловив політичний і економічний експерт Тарас Загородній під час чату, передають Патріоти України.

"Трамп уже щосили виправдовується в США - мовляв, він не те сказав. А якщо Трамп починає виправдовуватися, значить, наступний крок буде в напрямку посилення політики щодо Росії, щоб довести, що він - не зрадник національних інтересів Америки", - пояснив свою позицію Загородній.

За його словами, якщо на Трампа "наїжджають" вже навіть ті ЗМІ, які традиційно були до нього лояльні, то він змушений діяти інакше: "А то так недалеко і до імпічменту за звинуваченням у державній зраді, а це - в'язниця". А коли людина не хоче потрапити до в'язниці, її це сильно мотивує, додав експерт. "Так що я думаю, що проти Росії американці введуть нові санкції", - упевнений економіст.

"Адже що, по суті, відбулося? Зійшлися дві альфа-країни. Альфа-країна, яка є такою по праву, тому що вона - супердержава. І альфа-країна, яка тільки робить вигляд, що вона є такою: багато понтів, мало грошей і мало сили. Альфа-країна, яка не має ресурсів, велику альфа-країну "повозила мордою об асфальт" в особі її президента. Тепер в Америці ревуть все інститути - і республіканці, і демократи, тому що їх образили. "Як може бути і на США, і на Росії однакова вина за цю війну? Трамп, ти що, з дуба впав?"- тепер йому саме так будуть ставити питання в Штатах", - розповів Загородній.

За його словами, відзвітувати про події в Гельсінкі змусять навіть перекладача, розпитуючи, що він там перекладав. І той під присягою в Конгресі буде давати свідчення. "В Америці все це серйозно. Так що тепер Трамп повинен буде показати американцям, що не здав їх інтереси", - резюмував експерт.

Джерело: Главред

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...