Хіти тижня. "Алєг, винєсі казла! Винєсі єво нафіг", - так представник президента у Раді керувала бійкою нардепів з боку БПП (відео)

Народний депутат від "Блоку Петра Порошенка", дружина генерального прокурора Ірина Луценко під час сутички у Верховній Раді у п’ятницю просила свого однопартійця Олега Недаву "винести" депутата від ВО "Свобода" Юрія Левченка.

Відповідне відео у Facebook опублікувала народний депутат від ВО "Батьківщина" Альона Шкрум, передають Патріоти України.

Під час голосування за законопроект про реінтеграцію Донбасу частина депутатів з "БПП" оточила трибуну та президію парламенту, щоб не дати противникам закону зірвати голосування. Після того як голова ВР Андрій Парубій поставив законопроект на голосування, біля трибуни почалися сутички, одним із найактивніших був депутат від ВО "Свобода" Юрій Левченко.

Під час цієї сутички Ірина Луценко російською мовою кричала до однопартійця Олега Недави, щоб той втихомирив Левченка: "Олєг! Олєг! Винеси козла! Винеси його нафіг".

"Потрібно більш активно нападати": Кадиров пообіцяв Росії взяти Одесу і Харків у травні

вівторок, 7 травень 2024, 16:54

Лідер Чечні Рамзан Кадиров поскаржився: Росії необхідно взяти Одесу і Харків цим травнем, підкресливши, що з Україною слід воювати жорсткіше та активніше, передають Патріоти України. Відповідну страшилку політик розповів з нагоди інавгурації свого прав...

“Двадцять п’ять років тому": Сі Цзіньпін пообіцяв "ніколи не забути" бомбардування НАТО посольства Китаю в Белграді

вівторок, 7 травень 2024, 16:38

Президент КНР Сі Цзіньпін пообіцяв “ніколи не забути” смертоносне бомбардування НАТО посольства Китаю в Белграді. Про це він заявив під час європейської поїздки, пише Bloomberg, передають Патріоти України. Як зазначається, заява Сі Цзіньпіня посилює ро...