Хіти тижня. Американська розвідка дала новий прогноз щодо загрози вторгнення в Україну

Росія може спробувати залучити більшу кількість військ до паралельних заходів поза офіційних навчань "Захід 2017".

Про це повідомляється в матеріалі приватної американської розвідувально-аналітичної компанії Stratfor, який є в розпорядженні "Апострофа", передають Патріоти України.

Наголошується, що раніше РФ одночасно проводила інші навчань поза "Заходу", тому чисельність військового контингенту значно перевищувала поріг в 13 тисяч осіб.

За словами аналітиків, малоймовірно, що Росія почне якісь раптові військові дії під час навчань "Захід-2017", оскільки до них приділяється значна увага з боку міжнародного співтовариства.

"Тим не менше будь-яка військова активність РФ на її західних кордонах залишається глобальною проблемою", - додали в Stratfor.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...