Хіти тижня. "Азов" готував "теплий прийом": Наталія Королевська злякалася херсонських патріотів (фото)

У той час, як її оточення активно поширювало інформацію, що вона летить літаком, одіозний нардеп прибула в місто таємно, машиною.

Активісти чекали Наталію Королевську в аеропорту. Фото: соцмережі.

У вівторок, 21 листопада, Опозиційний блок вирішив провести свій з'їзд у Херсоні. На заході мала бути присутньою нардеп Наталія Королевська. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Херсон city.

Спочатку інформатори повідомляли, що вона мала прилетіти літаком, час прибуття якого змінювався кілька разів. У підсумку в літаку її не виявилося.

У той час поки лайнер вилітав з Києва до Херсона, в аеропорту зібралися патріоти і активісти «Азова», які мали намір висловити своє обурення проросійськими настроями політика.

"Однак навіть через кілька рейсів Королівська так і не з'явилася. За інформацією інших джерел, у той час, як її оточення активно поширювало інформацію, що вона летить літаком, прибула в місто таємно, машиною, очевидно злякавшись спілкування з патріотами», - зазначає видання.

Як написав у Facebook Ілля Зелінський, активістів особливо обурив той факт, що цей захід Оппоблок вирішив провести в День Гідності.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....