Хіти тижня. "Бархатный подвал" Пушилина": Зникла дружина Губарєва вийшла на зв'язок і стала посміховиськом

Катерина Губарєва після візиту до "голови республіки" зникла зі списків партії "Вільний Донбас".

Катерина Губарєва. Фото: соцмережі.

Дружина одного з перших ватажків "ДНР" терориста Павла Губарева Катерина зробила перший запис в соцмережі після свого зникнення. На своїй сторінці в Facebook вона заявила, що збиралася їхати на так званий з'їзд "Вільного Донбасу", але її затримали, передають Патріоти України.

"Мене попросили під'їхати на бесіду, де мені було доведено, що пройде з'їзд "Вільного Донбасу" без моєї участі. У списку "Вільного Донбасу" я йшла номером один. Тепер у списку мене взагалі немає", - поскаржилася Губарєва.

Нагадаємо, раніше Губарєв повідомив, що його дружина знайшлася - її затримали люди нинішнього ватажка терористів "ДНР" Дениса Пушиліна. На пост "зниклої" відразу ж відреагували в соцмережі. Український журналіст Денис Казанський підкреслив, що на окупованій частині Донбасу ситуація зараз нагадує ситуацію в Росії.

"Хотіли в Росію - ось тепер все, як у Росії. Була в списку під номером один, а тепер в списку немає взагалі. Голосуйте за "Вільний Донбас"! Демократія a la russe", - написав він.

"От вони які дисиденти вільного Донбасу", "Відлига", "Тема візиту до Пушиліна не розкрита", "Ось це праймеріз", "Просто просунулася вище за списком", - посміялися в соцмережі.

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...