Хіти тижня. Білоруський шовінізм: "Бацька" зробив несподівану заяву

​Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що школярам потрібно запропонувати кілька варіантів форми, щоб було зручно всім дітям.

«Треба запропонувати кілька варіантів цієї форми шкільної. І щоб було зручно і для дітей з п'ятої колони (ми ж їх не викинемо, це ж наші діти), і для наших звичайних дітей білорусів, справжніх, які люблять нашу Батьківщину», - заявив глава держави в ході республіканської педради, повідомляють Патріоти України.

Він додав, що суворим шкільний дрес-код бути не повинен. «Але це не означає, що дівчинка буде ходити і у неї, вибачте, трусишки видно. Або якісь джинси з розірваними колінами. Ну, десь можна одягнути», - сказав Лукашенко.

«П'ята колона» - збірна назва диверсантів, шпигунів, внутрішніх ворогів держави. Лукашенко не раз вживав це поняття, наприклад, звинувачуючи п'яту колону і тих, котрі втекли за кордон, «відморозків» в спробі дестабілізації ситуації в республіці за підтримки західних спецслужб.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...