Хіти тижня. Білий верх, чорний низ: МВС України представило новий різновид поліції (фотофакти)

Нова поліція - туристична - працюватиме в Одесі та області з 1 червня до закінчення туристичного сезону – 30 вересня.

Фото:прес-служба МВС

У курортних зонах Одеси та Одеської області починають чергування підрозділи туристичної поліції. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ, інформують Патріоти України.

За її даними, нова поліція працюватиме з 1 червня до закінчення туристичного сезону – 30 вересня. В МВС розповіли, що першу станцію туристичної поліції відкрили 30 травня на території курортного комплексу "Аркадія" в Одесі.

Зазначається, що поліцейські надаватимуть консультації та допомогу відпочиваючим, реєструватимуть скарги громадян щодо пошкодження та зникнення майна, аналізуватимуть оперативну ситуацію в місцях скупчення туристів.

Крім того, йдеться в повідомленні, правоохоронці готові надавати допомогу іноземним туристам. Вони обізнані про міжнародне законодавство, міграційні процедури та візові обмеження.

У поліції розповіли, що 2017 року проект туристичної поліції вже працював на ділянці "Ланжерон-Аркадія" у пілотному режимі та продемонстрував свою ефективність.

За інформацією прес-служби, надалі планується запустити туристичну поліцію на території всіх курортних зон України. Зокрема, 2018 року відкриють ще 6 таких станцій в Одесі та Одеській області. Всього на Одещині їх буде 15.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...