Хіти тижня. Біжи, Саша, на Москву біжи. Скоро прилетять вертольоти: У ГПУ пригрозили скандальному "політологу" Семченку

Військовий прокурор нагадав, що за часів Клименка Семченко очолював управління Міндоходів на Сумщині.

Олександр Семченко. Фото:http://goloskarpat.infoГоловний військовий прокурор Анатолій Матіос повідомив, що "політолог" Олександр Семченко за часів Клименка працював начальником головного управління Міндоходів у Сумській області. Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України.

Матіос прокоментував відеоблог Семченка на YouTube, де той висміює спецоперацію проти колишніх податківців часів екс-міністра доходів і зборів Клименка.

"Сашко (Олександр Семченко, - ред.) сором'язливо не згадує, що у 2013 році він був призначений тепер уже екзильним екс-"мінздохом" Клименком і "важко працював" начальником головного управління Міндоходів у Сумській області", - написав Матіос.

Він додав, що за Семченком "зовсім скоро точно прилетять не птахи, а чарівні вертольоти українського МВС".

"Потерпи. Ми тебе вилікуємо. Обов'язково. А потім знімемо кіно за українськими мотивами роману Кена Кізі "Політ на гніздом податкової зозулі". До скорої зустрічі...", - написав Матіос.

Слід зазначити, що із Семченком пов'язаний нещодавній скандал на каналі NewsOne. Після того, як "політолога" за проросійську риторику облив водою ведучий програми Микола Вересень, власник каналу, колишній регіонал і опоблоківець Євген Мураєв звільнив Вересня з каналу.

Як повідомлялося раніше, у травні 2017 року в Києві та низці областей було затримано 23 високопосадовці державних податкових адміністрацій, які мали відношення до економічних злочинів за часів Януковича.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...