Хіти тижня. Блоха з амбіціями, або Технічний варіант під Тимошенко: Коломойський відправить на президентські вибори ще одного кандидата (відео)

Про своє бажання сісти в президентське крісло оголосив Віталій Купрій.

Ігор Коломойський. Фото:in4s.net

Якщо ви думаєте, що головна політична подія 16 липня – це зустріч Путіна і Трампа у Гельсінкі, то ви глибоко помиляєтеся. Про це розповів письменник Ігор Лесев в ефірі передачі “Не добрий вечір!”, зазначають Патріоти України.

“Головна політична подія в цей день відбулася в Україні. Народний депутат Віталій Купрій оголосив про вихід з партії УКРОП і одночасно повідомив, що йде в президенти”, – іронізує Лесев.

“Я готовий взяти на себе відповідальність за зміни в країні, щоб суттєво покращити якість життя людей вже в найближчий час” – пише на своїй сторінці у “Фейсбук” Віталій Купрій.

“Таки «покращення» буде. Це обіцяє не хто-небудь, а сам Купрій. Шкода тільки, що його без гугла мало хто знає. І загалом, на чергового потенційного клієнта божевільні із завищеною самооцінкою можна було б не звертати уваги, якби не один момент. Користувач мережі пропонує Купрію в нецензурній формі побити Порошенка. І Купрій йому відповідає – “підтримую”, – розповідає Лесев і пропонує розібрати ситуацію.

“Коли хтось з простих людей Порошенка пропонує, наприклад, втопити у ямі гнойовій – це називається емоційна оцінка політичної діяльності президента. У нас – простих людей – є всі підстави погано ставитися до президента. Порошенко – це такий правитель, якого можна побажати тільки ворогові. Якби Порошенко очолив Росію, до нас би вже повернулися Крим, Донбас, Кубань і можливо ще якісь регіони. Але повторюся, це наша емоційна оцінка, на яку ми маємо повне право. А Купрій – це народний депутат, який зобов’язаний зберігати елемент сакральності влади. Народний депутат не може підтримувати ідею побити президента. Тому що це – дикість”, – пояснює письменник.

Але ще більше вражає те, що побиття Порошенка підтримує чоловік, який потрапив до парламенту завдяки цьому самому Порошенку. Купрій в 2014 році отримав мажоритарний округ у Дніпропетровській області під маркуванням “йду в команді Порошенка”. В 2014-му році кожна безіменна комашка потрапляла в парламент, як тільки приклеювала до себе ярлик «Блок Петра Порошенка».

“Тоді Купрію в парламент за допомогою Порошенка потрапити було не соромно. Хоча Купрій і сором живуть один від одного на такій же відстані, як пінгвіни, білі ведмеді. Купрій має дохрена нерухомості по Україні, включаючи Крим, і навіть у Грузії. Є свій магазинний бізнес. Але ось за оренду службової квартири в Києві він чомусь не гребує брати гроші з бюджету країни. Понад 130 тис. грн. щорічно. Мабуть, збирає гроші на реєстрацію в президенти. Бідолаха”, – розповідає Лесев.

“І останнє. Зрозуміло, що Купрій – це така собі дрібниця з обойми скривдженого і дуже злого Ігоря Коломойського. Спочатку Беня зустрічається з Юлею у Варшаві, а потім якась блоха оголошує про свої президентські амбіції». Який випадковий збіг”, – уточнив Лесев.

“Загалом, ще один технічний кандидат під Тимошенко. Звичайна справа. Тільки конкретно в цьому випадку дуже неестетична. Якщо шматок м’яса швидко підняти з підлоги і обмити під раковиною, то можна його і з’їсти. Особливо, якщо цього ніхто не бачив. Але якщо шматок м’яса падає в унітаз, діставати його вже повинно бути огидно. І ось коли Купрій закличе голосувати за Юлю, це означатиме, що Тимошенко таки підняла шматок м’яса з унітазу”, – підсумував письменник.

Джерело: Politeka

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

"На жаль, це єдина втішна інформація": Загибель 6-річного хлопчика після удару росіян по Дніпропетровщині не підтвердилася

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:14

Внаслідок удару РФ по Синельниковому Дніпропетровської області у п’ятницю, 19 квітня, загинуло шестеро людей, серед яких двоє - діти. Раніше повідомлялося про загибель 6-річного хлопчика, але ця інформація не підтвердилася. Про це написав начальник Дні...