Хіти тижня. Блокувати все: Угорщина оголосила підлий ультиматум Україні

Ілюстрація flagmaster.com.ua

Влада Угорщини має намір блокувати будь-які ініціативи України, поки в нашій країні не буде відкликано мовне законодавство. Про це в ефірі телеканалу М1 заявив віце-прем'єр Угорщини Жолт Шем'єн, повідомляють Патріоти України.

"Сьогодні, поки мовне законодавство не буде відкликано, угорський уряд буде перешкоджати всім важливим для України ініціативам", - зазначив він.За його словами, на Закарпатті саме угорський уряд підтримує всю інституційну систему.

"Це стосується матеріальної допомоги лікарям, вчителям, забезпечення безкоштовного харчування для дітей молодшого віку, доставки вакцин", - сказав Шем'єн.

Він заявив, що уряд Угорщини несе відповідальність за всіх закордонних угорців і виконує всі свої зобов'язання перед ними, зокрема шляхом надання громадянства.

Відбити партнера у Росії? Макрон закликав Європу оновити економічні зв’язки з Китаєм

понеділок, 6 травень 2024, 8:56

Президент Франції Емманюель Макрон заявив, що європейським країнам потрібно оновити економічні зв’язки з Китаєм. Про це пише Bloomberg, передають Патріоти України. За словами французького лідера, Європа хоче більше взаємності в економічних зв’язках з К...

Росіяни дуже добре готуються": Берлінська назвала чотири фактори, які ослабили Україну

понеділок, 6 травень 2024, 8:49

Провали в мобілізації, затримка з постачанням зброї від США, нарощування військово-промислового комплексу (ВПК) Росії на противагу недостатньому нарощенню виробництва зброї та снарядів в Україні зробили нашу країну ослабеною. Таку думку висловила керів...