Хіти тижня. "Бомбить, уничтожать вас надо!​": Екс-нардеп ВР озвучив істеричні погрози на адресу України (відео)

Зрадник України пообіцяв особисто піти рядовим в окопи, щоб боротися з "бандерівцями".

Ігор Марков. Фото:скрін відео

Після втечі до Росії колишній народний депутат Ігор Марков пригрозив Україні вторгненням російських танків і застосуванням іншої смертоносної зброї нібито для захисту Києво-Печерської лаври від Української православної церкви Київського патріархату. Своїми маразматичними роздумами з цього приводу він поділився в ефірі пропагандистської програми "Недільний вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1", передають Патріоти України.

Зрадник зазначив, що така реакція повинна стати продовженням історичної традиції захисту православ'я від набігів чужинців.

"Ребята, что такое Киево-Печерская лавра? Это — колыбель русского православия, его основа. Для любого православного человека, который живет в России, вообще для любого православного, любой заход, переступление порога любым самозванцем, еретиком, захват этой церкви — это все равно, что у нас вырвать сердце! Понимаете, у каждого православного вырвать сердце! Ну как?! Веками наши предки сохраняли, жизни не жалели, веками это продолжалось, сколько было набегов! И сохранили это нам. Зачем тогда нам все эти "Калибры", "Арматы"?! Чтобы отдать сейчас бандеровцам?! Если захватите, бомбить надо, уничтожать вас надо!" — впав в істерику Марков.

Більш того, зрадник України дав абсолютно нетверезу обіцянку про те, що нібито сам піде рядовим в окопи, щоб боротися з "бандерівцями", оскільки інакше не зможе дивитися в очі своїм дітям.

Джерело: Обозреватель

Адміністрація Байдена поспішає наздогнати втрачений час: Далекобійні ATACMS будуть у першому пакеті - ЗМІ

середа, 24 квітень 2024, 1:45

У наступному пакеті американської військової допомоги Україні вартістю близько мільярда доларів вперше можуть бути далекобійні ракети ATACMS. Про це у вівторок, 23 квітня, пише CNN із посиланням на джерела." . "Під час брифінгів у Конгресі протягом ос...

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...