Хіти тижня. Будуть тисячі жертв: Глава Міноборони Британії зробив гучну заяву про новий удар Росії

На думку чиновника, Росія може завдати удару по британській інфраструктурі і системі енергопостачання, що призведе до "тисяч і тисяч жертв".

міністр оборони Британії Гевін Вільямсон

Про це заявив міністр оборони Британії Гевін Вільямсон в інтерв’ю The Telegraph, передають Патріоти України.

За його словами, Москва вже тривалий час стежить за системою енергопостачання Британії, і її блокування може спричинити абсолютний хаос у країні. Вільямсон зазначив, що це "реальна загроза, перед якою опинилася країна у цей час".

У Британії є чотири підводні сполучення для постачання електроенергії з континенту, і ще чотири - для транспортування газу. Міністр оборони заявив, що Росія досліджує такі типи зв'язків і готова вжити заходів, які для "будь-якої іншої країни вважатимуться абсолютно неприйнятними".

За його словами, плани росіян не передбачають військового вторгнення і висадки в якійсь із частин Британії. "Ураження британської економіки, пошкодження її інфраструктури спричинить тисячі і тисячі смертей, і фактично є елементом створення повного хаосу всередині країни" - заявив Вільямсон.

Перетворили на брухт: Бійці ЗСУ знищили російський танк із "Джавеліна" (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:44

Бійці з 53-ї окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха успішно ліквідували ворожий танк за допомогою системи "Джавелін". Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передають Патріоти України. . На відеозаписі, опубліковано...

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...