Хіти тижня. Четвертий Рейх у розпачі: "Очень хорошо поработали американцы. У нас нет таких денег", - голова "Россотрудничества" про свій провал в Україні

За словами чиновниці, американці роздали різним організаціям в Україні $ 1,5 млрд, а Росія нібито принципово не займається «підривом режимів».

Керівник "Росспівробітництва" в Києві Костянтин Воробйов після зустрічі з активістами. Фото: соцмережі.

Глава Федерального агентства у справах Співдружності Незалежних Держав, співвітчизників, які проживають за кордоном, і з міжнародної гуманітарної співпраці (Росспівробітництво) Елеонора Митрофанова під час дискусії на Петербурзькому міжнародному економічному форумі звинуватила американців в провалі «м'якої сили» Росії в Україні. Про це пише видання РБК, передають Патріоти України.

«Дуже добре попрацювали американці ... У нас немає таких грошей. Ми нікого не купуємо. У нас зовсім інша система роботи», - заявила Митрофанова.
За словами чиновниці, американці роздали різним організаціям в Україні $ 1,5 млрд, а Росія принципово не займається «підривом режимів». Митрофанова додала, що в Києві Росспівробітництво зіткнулося з перешкодами в роботі.

«Чинилися перешкоди з самого початку ... починаючи з підписання угоди ... У нас були суцільні проблеми з самого початку. Починаючи від розміщення, акредитації, це ще коли все було добре, довга ратифікація, не ратифікували», - поскаржилася вона.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...