Хіти тижня. "Что-то тяжело дышит Миша": Добкін збурив мережу відео, на якому показав, як випиває

Скандальний народний депутат, колишній голова Харківської ОДА Михайло Добкін викликав шквал критики з боку дописувачів після того, як опублікував нове відео у Твіттер, повідомляють Патріоти України.

На кадрах видно, як на дворі стоїть казан і на ньому на кришці знаходиться майже порожня пляшка горілки з чаркою. Добкін налив "вогняну воду" в чарку, підняв кришку казана, і сказав, що плов зварили. Після цього він випив чарку горілки.

Це відео викликало бурхливу реакцію у користувачів мережі. "Як професіонал скажу, не любитель - наливала людина, яка в гів*о п'яна", - зазначив Дмитро. "Горілка "Путінка", - прокоментував Дениска Бєляєв.

"Міша, нудно! Тобі ніхто грошей не дасть! Тільки не кажи, що текст по-дибільному написаний. Примітно, що горілочка "Державна", яку ви розвалили ... І сотку сам тягнеш, невже ні з ким?", - зазначив користувач з ніком gol_leo.

"А чому все хитається?", - написав Дмитро Швиденко. "Звичайна людина, як і ми", - прокоментував Maxim Frish. "Спортзал - все?", - написав Sasha. "З діагнозом "олігофренія" алкоголь протипоказаний, схаменіться, пане Добкін!", - зазначив Едуард Крайник.

"Щось важко дихає Міша і говорить не зрозумієш якою мовою", - прокоментував Євген. "Судячи з відео, пляшку вже не одну спустошили", - зазначив Степан. "Судячи з руху руки, пляшку спустошив майже всю, поки готував!", - написав ще один юзер.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...