Хіти тижня. Де може початися Третя світова вже у 2018 році

Шанси того, що буде розв'язана війна з участю Північної Кореї, становлять 50%.

Ілюстрація: topwar.ru

У 2018 році дві зони військової напруженості здатні перерости у світову війну. Про це пише колишній посол і оглядач Франсуа Нордманн на сторінках швейцарської газети Le Temps, повідомляють Патріоти України.

За його словами, зосередиться потрібно на двох осередках, в яких зростає напруженість: Північнокорейська криза і протистояння між КНДР і США, а також війна на Близькому Сході.

Відзначається, що шанси того, що в 2018 році буде розв'язана війна з участю Північної Кореї, можуть скласти 50%. Малоймовірно, що під американським та китайським тиском Північна Корея відмовиться від своїх ядерних випробувань і програми запуску балістичних ракет, пише Нордманн.

З протилежного боку Азії войовничою риторичною ескалацією на тлі бойових дій займаються Іран і Саудівська Аравія. Тим часом грають вони не на рівних. Ер-Ріяд стурбований іранським просуванням вперед внаслідок падіння ІДІЛ. Вплив Ірану простягається на іракський Курдистан, на сирійський Курдистан і навіть на Туреччину, зазначає Нордманн.

Нагадаємо, Японія готується до другого ядерного удару в своїй історії, дякувати божевільному Кіму.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...