Хіти тижня. ''Деб*ли, бл*дь!'': Добкін послав Медведєва через новий список санкцій проти України

Михайло Добкін дорікнув росіянам за рішення ввести санкції проти його однопартійців, які голосували за виключення Юрія Бойка і Сергія Льовочкіна з "Опозиційного блоку".

Михайло Добкін. Фото: Гордон.

Народний депутат від "Оппоблока" Михайло Добкін жорстко розкритикував уряд Росії за розширення списку санкцій проти України. Своє невдоволення політик висловив в коментарі під повідомлення прем'єра-міністра РФ Дмитра Медведєва в Twitter, передають Патріоти України.

Добкін дорікнув росіянам за рішення ввести санкції проти його однопартійців, які голосували за виключення Юрія Бойка і Сергія Льовочкіна з "Опозиційного блоку". ''Внести до списку всіх, хто голосував за виключення Бойка і Льовочкіна з фракції ОБ у ВР і оголосити це захистом інтересів російської держави і громадян Росії?! Маразм міцнішає! Та йдіть ви нах*р зі своїми санкціями! Деб*ли, бл*дь!", — написав Добкін.

Зазначимо, крім Михайла Добкіна і його брата Дмитра від "Оппоблока" в список санкцій потрапили також Олександр Вілкул, Борис Колесников, Вадим Новінський, Юрій Воропаєв, Тетяна Бахтєєва та інші.


Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...