Хіти тижня. "День траурної ганчірки": У мережі висміяли фото ходи на честь "прапора ДНР" (фото)

Очевидно, що на так зване "свято" в окупованому місті зігнали бюджетників та учнів у примусовому порядку, про що свідчать кислі вирази їх облич.

"Свято" в окупованому Донецьку. Фото:соцмережі

В інтернеті висміяли ходу на честь "прапора ДНР", яка відбулася на окупованій території Донецької області. Про це пишуть користувачі Twitter, передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

Відзначається, що "святкування" пройшло в Донецьку на площі Леніна. У заході взяли участь ватажки бойовиків, в тому числі Олександр Захарченко, а також "курсанти ДНР", які вишикувалися в колони і тримали прапори.

"Свято до нас приходить. Це прямо на обличчях написано", "У Донецьку день траурної ганчірки. З усіх куточків ОРДО звезли рабів-бюджетників і школоту з портфелями. Кислі міни говорять самі за себе", - коментують знімки в інтернеті.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...