Хіти тижня. "Денег нет, но вы держитесь?": Доленосне для російської вояччини рішення Путіна

У Росії можуть бути урізані дотації на оборонну промисловість. А це значить технологічне відставання недоімперії посилиться.

Фото: fakty.ua

Після інавгурації, яка відбудеться 7 травня 2018 року, президент Росії Володимир Путін прийме важливе рішення і підпише указ про економічний план терміном на шість років. Таку інформацію оприлюднило агентство Bloomberg з посиланням на власні джерела, повідомляють Патріоти України.

Відзначається, що таким чином, влада нібито спробує поліпшити життя росіян. Зокрема, повідомляється про збільшення на 10 трильйонів рублів витрат в галузі розвитку інфраструктури, освіти та охорони здоров'я протягом шестирічного терміну. При цьому вказується, що остаточна сума і джерела фінансування навряд чи будуть оприлюднені.

Допускається навіть, що можуть бути урізані дотації на оборонну промисловість. Підірвана економіка РФ просто не витримує такого навантаження на ВПК. Однак яке остаточне рішення прийме диктатор з впевненістю можна буде сказати під час його промови під час інавгурації.

Життєво важливе обладнання: Британія надає Україні найбільший пакет допомоги

субота, 11 травень 2024, 19:05

Міністерство оборони Великої Британії повідомило про надання Україні найбільшого пакету військової допомоги, передають Патріоти України. "Разом із 500 мільйонів фунтів стерлінгів у вигляді військового фінансування Велика Британія надає життєво важливе ...

Окупанти закидали Харківщину КАБами: У Вовчанську багато загиблих та поранених

субота, 11 травень 2024, 18:52

Російські загарбники сьогодні, 11 травня, інтенсивно обстрілювали місто Вовчанськ (Харківська область), і вже відомо про загиблих та поранених серед цивільного населення. Про це голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідо...