Хіти тижня. "Для мене дуже важливі наші відносини": Кого Путін привітав з Новим роком

Незважаючи на скандали і санкції, Путін привітав з Новим роком Королеву Великобританії Єлизавету II і прем'єр-міністра Терезу Мей й побажав їм міцного здоров'я.

Путін не забув привітати Трампа. Фото: RT.

Президент Росії Володимир Путін відправив новорічні привітання Кремля світовим лідерам, але обійшов стороною Україну і Грузію. При цьому Путін не оминув увагою лідерів США, Сирії, Німеччини, передають Патріоти України.

Так, в привітанні президента Штатів Дональду Трампу Путін підтвердив, що "Росія відкрита до діалогу з США по найбільшому порядку денному", - йдеться на сайті Кремля. Глава РФ також підкреслив, що відносини Москви і Вашингтона — найважливіший фактор забезпечення стратегічної стабільності і міжнародної безпеки.

Крім того, Путін направив новорічне привітання президенту Туреччини Реджепу Тайіпу Ердогану, в якому зазначив, що радий успішному розвитку російсько-турецьких відносин. Президент РФ також направив вітальне послання на адресу президента Сирії Башара Асада, в якому підкреслив, що "Росія буде і надалі надавати всебічне сприяння уряду і народу Сирії в боротьбі проти сил тероризму".

Незважаючи на скандали і санкції, Путін привітав з Новим роком Королеву Великобританії Єлизавету II і прем'єр-міністра Терезу Мей й побажав їм міцного здоров'я. Вітаючи федерального президента Німеччини Франка-Вальтера Штайнмайера і канцлера Ангелу Меркель, Путін висловив надію на продовження роботи двох країн щодо міжнародного порядку денного. Не забув Путін і про папу Римського Франциска, президента Франції Еммануеля Макрона, а також про лідерів Китаю, Ізраїлю, Білорусі, Молдови та інших країн.

На концерті Кобзона місячний рекорд та масована утилізація артилерії ворога: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 27 квітня

субота, 27 квітень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.04.24 орієнтовно склали:

Масований наліт ударних БПЛА на Кубань: Атаковано два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром (відео)

субота, 27 квітень 2024, 7:59

У ніч на суботу за повідомленням російських джерел БПЛА атакували два нафтопереробні заводи, бітумний завод, військовий аеродром на Кубані та ряд інших об'єктів. . За повідомленням губернатора Краснодарського краю РФ Веніаміна Кондратьєва, було придуш...