Хіти тижня. "ДНР" "заполонили" абітурієнти з підконтрольних Україні територій, - Тимчук

Згідно із заявою "міністра освіти і науки ДНР" Лариси Полякової, на 11.07.2017 до "вищих навчальних закладів" "ДНР" подано понад 20 тис. заяв від абітурієнтів.

Про це повідомив народний депутат, координатор руху "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Для вступу в заклади середньої професійної освіти "ДНР" на 11.07.2017 абітурієнтами подано більше 3,5 тис. заяв на всі форми навчання. В рамках "Гуманітарної програми по возз'єднання народу Донбасу" подано понад 250 заяв. У зазначеній "програмі" беруть участь 14 освітніх закладів вищого професійної освіти "ДНР". За даними Полякової, заяви надходять від абітурієнтів, які проживають в населених пунктах на території Донбасу, які підконтрольні Україні: Бахмуті, Маріуполі, Слов'янську, Авдіївці, Вугледарі, Селидове та ін", - написав Тимчук.

Росія планує зірвати Глобальний саміт миру в Швейцарії – Зеленський

середа, 24 квітень 2024, 19:55

Росія має конкретний план для зриву Глобального саміту миру, який має відбутися у Швейцарії. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками держав-партнерів і міжнародних організацій, які працюють в Україні, передають Па...

Виконував завдання росіян: Харківський підприємець проведе п'ять років у тюрмі (фото)

середа, 24 квітень 2024, 19:14

Орджонікідзевський районний суд Харкова виніс вирок 44-річному приватному підприємцю з Харкова, який співпрацював із російськими окупантами. Чоловіка визнали винним і призначили йому покарання у вигляді п'яти років і шести місяців тюрми. У суді чоловік...