Хіти тижня. Довбодятел назавжди: Добкін виправдався за російських вбивць, котрі не хочуть повертатись до "руского міра" (відео)

Нардеп вважає, що особи, які були в списку на обмін полоненими і відмовилися повертатися в ОРДЛО, прийняли таке рішення під дією наркотичних речовин, що нібито колють ув’язненим в українських тюрмах.

Фото: 112 Канал.Народний депутат від Опозиційного блоку Михайло Добкін вважає, що особи, які були в списку на обмін полоненими і відмовилися повертатися в ОРДЛО, прийняли таке рішення під дією наркотичних речовин, що нібито колють ув’язненим в українських тюрмах. Про це він заявив в ефірі телеканалу Newsone, передають Патріоти України.

Так, на запитання журналіста, як нардеп пояснює те, що велика кількість засуджених відмовилися повертатися в ОРДЛО, Добкін заявив: «Ми знаємо випадки, коли в українських в'язницях людей обколюють і вони підписують, що їм дають».

Дивіться запис ефіру з 8-ї хвилини:

У соцмережах люди висловлюють обурення такою заявою Добкін. Зокрема, політолог Сергій Запорожський висловив припущення, що Добкін «переплутав свого брата, який сам себе і обколює, і обнюхує».

"Логістика запрацює саме в цей період": Коваленко розповів, як конкретно Україна може використати американську військову допомогу

середа, 24 квітень 2024, 8:30

Військовий експерт Олександр Коваленко заявив, що завдяки американській допомозі Київ зможе стабілізувати лінію оборони, а також почати формувати резерви для контрнаступальних дій. Хоча затримка її надання негативно позначилася на ситуації на фронті, н...

$260 млрд агресора на допомогу Україні: ЄС розробив план щодо використання доходів від заморожених активів РФ – Боррель

середа, 24 квітень 2024, 8:15

Євросоюз розробив план, який дозволить вилучити «надзвичайні доходи» від «заморожених» активів Росії та витратити їх на потреби України, каже Жозеп Боррель . Євросоюз розробив план, який дозволить вилучити «надзвичайні доходи» від заморожених актив...