Хіти тижня. Фігурант "Миротворця" приїхала до Києва і відразу ж зганьбилася (фотофакт)

Російська журналістка і екс-кандидат в президенти Росії Ксенія Собчак приїхала до Києва і відразу ж опинилася в центрі скандалу.

У соцмережі вона розмістила відео з Європейської площі в столиці України, проте зробила підпис з помилкою, передають Патріоти України.

«Ну привет, кiев», — написала вона.Ролик тут же перепостили з численними коментарями, невтішними для телеведучої.

«Ну не може сьогодні будь-яка російська зірка будь-якої свіжості не хайпонути на темі України. Ось і ця героїня "Миротворця" Собчак щось подібне сьогодні вчудила. Ще безграмотно написала. Хоча, може, хтось її до Києва на корпоратив запросив?» - задався питанням політолог Олексій Голобуцький.

«При росімпєрії так писався Київ? Чи накінці ще твердий знак?», — поцікавилася Тамара Ліхтей.

«А где вы видели, чтобы ватник или ватница грамотно писали по-украински без ошибок? Они и по-русски пишут с ошибками», — констатував Андрій Саєнко.

«Это на каком языке?», «Превед сапчаг», «Kyiv not Kiev, дуронько», — оцінили мовні вишукування Собчак інші користувачі.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...