Хіти тижня. Гаага за ними плаче: "Гібриди" Путіна застосували нову нелюдську тактику у розбудові своїх укріплень

Однак фіксувати порушення окупантів спостерігачам ОБСЄ стає все важче.

Окупанти викопали траншеї біля жилих будинків. Ілюстрація: соцмережі.

Українська сторона Спільного центру з контролю і координації на Донбасі констатувала перехід збройних формувань РФ до нової тактики - вони зводять укріплення і розміщують бойову техніку на території житлової забудови, тим самим перетворюючи населення тимчасово непідконтрольних Україні територій Донбасу в живий щит, передають Патріоти України.

Зокрема, 1 листопада безпілотник СММ ОБСЄ зафіксував бронетранспортер невстановленого типу і зенітну установку ЗУ-23 в районі населеного пункту Довге, а між житловими будинками в населеному пункті Жовте - нові траншеї довжиною 50 метрів (обидва села розташовані на території Луганської області).
Фіксувати порушення режиму відведення важкого озброєння спостерігачам ОБСЄ стає все важче - днями їх не пустили в район сіл Заїченко, Безіменне, міста Новоазовська та населеного пункту Північний.

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...

"Звісно, що це комбо": У Повітряних силах назвали "вендетою" збиття Ту-22 у Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:42

У Повітряних силах ЗСУ назвали збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 у Ставропольському краї своєрідною "вендетою" за масовану атаку по Україні в ніч проти 19 квітня, передають Патріоти України. з посиланням на речника Повітряних сил ЗСУ Іллю Євл...