Хіти тижня. Генсек НАТО був приємно вражений візитом на ДП "Антонов" (фото)

Єнс Столтенберг особисто оцінив потужності українських літаків.

Генсек НАТО під час візиту на ДП "Антонов". Фото: прес-служба "Укроборонпрома".

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час свого візиту до Києва відвідав ДП “Антонов”, що входить до складу. Про це повідомляє прес-служба ДК “Укроборонпром” у Facebook, передають Патріоти України.

“Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг особисто оцінив потужності вітчизняних літаків від ДП “Антонов”, що входить до складу ДК “Укроборонпром”, під час свого візиту до Києва.

Столтенберг та гендиректор Укроборонпрому Роман Романов обговорили подальші кроки поглиблення співпраці, прискорення переходу підприємств Концерну на випуск стандартизованої та сертифікованої продукції за міжнародними стандартами, в тому числі й стандартами НАТО. А також розгортання спільних проектів у сфері забезпечення обороноздатності”, – йдеться в повідомленні.

Генеральний секретар Альянсу та очільник Укроборонпрому також обговорили подальші перспективи стратегічних транспортних перевезень для країн-членів НАТО за програмою SALIS, які виконують літаки “Антонова” Ан-124 “Руслан”, Ан-225 “Мрія” та Ан-22 “Антей”.

Як зазначають у прес-центрі загалом, з 2006 по 2016 рік співпраці за цією програмою літаки “Антонова” перевезли для Альянсу більше 122 тисяч тонн вантажу, здійснивши понад 2000 польотів. 10 липня з візитом у Києві перебувала делегація Північноатлантичної ради на чолі з главою Альянсу Єнсом Столтенбергом.

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...