Хіти тижня. "Гібридний равлик": Росія відхопила ще шматок Грузії

Через встановлення банера жителям села Бершуеті обмежено доступ до кількох гектарів орно-посівної площі.

Південна Осетія. Фото: ЖЖ.

Російська влада зрушила показник "кордону" між Грузією та невизнаною республікою Південна Осетія в бік Грузії. Як інформують Патріоти України із посиланням на "Грузія Online", про це заявив представник голови управи Горійського муніципалітету Давид Церцвадзе.

За його словами, окупанти встановили ще один зелений банер із позначенням т. зв. кордону на околиці сіл Бершуеті і Собісі, де розташовані земельні ділянки місцевих жителів. Банер перенесуть від старого позначення "кордону" ще десь на 500 метрів.
Чиновник підкреслив, що через встановлення банера жителям села Бершуеті обмежено доступ до кількох гектарів орно-посівної площі. Нагадаємо, Південна Осетія була створена як окрема "держава" в 2008 році після російсько-грузинської війни. Влада Грузії та світова спільнота (за винятком РФ, Нікарагуа, Венесуели, Науру і Тувалу) вважають її частиною Грузії.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...