Хіти тижня. "Гіркін мав гарантії": Екс-ватажок "ДНР" розповів, як Кремль "кинув" найманців у 2014 році

Олександр Ходаковський зізнався, що Ігор Гіркін бу впевнений, нібито його готова відкрито підтримати російська армія.

Олександр Ходаковський. Фото: соцмережі.

Так званий «екс-міністр оборони» терористичного угрупування «ДНР», російський диверсант Ігор Гіркин захоплював Слов'янськ в Донецькій області маючи гарантії вторгнення в Україну регулярної армії Росії. Про це під час інтернет-конференції розповіді екс-командир донецької «Альфи», засновник бандформування «Схід» Олександр Ходаковський, передають Патріоти України.

«Коли Гіркин заходив до Слов'янська, він мав певні гарантії, туди він заходив з певними планами і обіцянками. Він йшов до Слов'янська з однією метою - створити потужний привід для того, щоб слідом за ним зайшла регулярна армія Росії », - заявив Олександр Ходаковський.

Після гучної заяви, яка розкриває справжні плани Кремля, Ходаковський, зрозумівши, що наговорив зайвого, послався на збій у комп'ютері і після паузи написав, що ці обіцянки Гіркину давав не Путін. «Хтось мав необережність дати такі гарантії Гіркину. Але ці люди не пов'язані з першими особами держави», - сказав бойовик.

Шукали інформацію про військові навчання: Румунія заявила, що серед біженців з України "затесалися" російські шпигуни

вівторок, 16 квітень 2024, 21:02

Румунія стала мішенню для мережі російських шпигунів, які намагалися зібрати інформацію про військові навчання та допомогу Україні. Можливі шпигуни потрапили до країни, ховаючись між українських біженців. Про це йдеться звіті Вищої ради національної об...

"Членство України в НАТО корисне тільки для Третьої світової війни": Фіцо зробив чергову скандальну заяву

вівторок, 16 квітень 2024, 20:53

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо вважає, що членство України в НАТО «може спровокувати глобальний конфлікт». Про це повідомляє Kresy, передають Патріоти України. При цьому Фіцо припустив «перспективу пошуку примирення з Росією після війни». «Післ...