Хіти тижня. "Я Туці наб'ю морду": Москаль вибухнув погрозами на адресу замміністра з питань окупованих територій

Причиною конфлікту стали заяви нібито про сепаратизм на Закарпатті.

Фото: expres.ua

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль пообіцяв "набити морду" і "в нелітературній формі" пояснити заступнику міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгію Туці ситуацію на Закарпатті. Про це він сказав виданню "Гордон", коментуючи заяву Туки про те, що в регіоні фіксують прояви "м'якого сепаратизму", повідомляють Патріоти України.

"Сепаратизму на Закарпатті не було, немає і ніколи не буде... Хто такий цей Тука? Він у житті на Закарпатті не був! Раз він заступник міністра з окупованих територій, нехай вибере собі кабінет у Сімферополі, Донецьку чи Луганську, і там сидить і варнякає, що хоче.

Закарпаття не було ніким окуповане. Якого хріна він сюди лізе? Я десь його зустріну в Києві і обов'язково йому це все висловлю в нелітературній формі. Нехай цей ідіот Тука йде і звільняє окуповані території, а не розносить плітки... Я Туці наб'ю морду, якщо він ще раз згадає про Закарпаття. Великий політолог хріновий", - висловився Москаль.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...