Хіти тижня. "Я устал, я ухожу": Кадиров збентежив Росію своєю заявою

За його словами, рішення про те, хто в майбутньому очолюватиме Чечню, – прерогатива керівництва держави і народу.

Фото: Україна Молода.Глава Чечні Рамзан Кадиров неочікувано заявив про нібито мрію покинути пост глави республіки, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК.

"Можна сказати, це моя мрія (покинути пост глави Чечні). Бути керівником регіону і нести відповідальність за народ, за республіку перед Всевишнім і керівництвом держави, перед народом – це дуже складно", – сказав Кадиров.

"Я б сказав, не те що я втомився, не хочу служити. Колись потрібні були такі, як я, щоб воювати, навести лад, – а у нас сьогодні порядок, процвітання. Я вважаю, що настав час зробити зміни в Чеченській Республіці", – додав Кадиров.

За його словами, рішення про те, хто в майбутньому очолюватиме Чечню, – прерогатива керівництва держави і народу.

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...