Хіти тижня. "Я вас просто расцелую": Путін здивував незвичним жестом щодо робітника підприємства (фото)

Президент РФ відвідав Уфимське моторобудівне виробниче об'єднання.

Президент РФ вирішив розцілувати робітника. Фото:скрін відео

Президент Росії Володимир Путін на зустрічі з робітниками уфимського заводу став обніматися з одним з них. Про це повідомляють РИА Новости, зазначають Патріоти України.

За їх повідомленням Путін спілкувався з робітниками, коли його запитали про можливість повернення практики нагородження підприємств пам’ятними знаками. Питання задав робочий Віктор Богомолов.

Путін тут же відповів і вручив метафоричну нагороду учаснику зустрічі: “Я вас просто поцілую”, – сказав президент і обійняв робітника.

Глава Кремля розповів, що за часів СРСР була практика відповідних нагороджень робітників, але тоді ж вона була припинена.

“Ще тоді за радянських часів було прийнято рішення про те, щоб нагороджувати за особисті заслуги і досягнення кожної конкретної людини, у нас така практика продовжується. Можна, звичайно, повернутися і до радянської практики, але треба це робити чи ні, подумаємо”, – зазначив Путін.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...