Хіти тижня. "Я застряг українській владі у горлі": Відчайдушне рішення Саакашвілі

Екс-голова Одещини вирішив переміститися до протестуючих на площу під ВР.

Міхеїл Саакашвілі. Фото:Цензор.НЕТ

Колишній президент Грузії, екс-голова Одеської області, лідер партії "Рух Нових сил" Міхеїл Саакашвілі звернувся до українців з проханням про допомогу. Виступаючи на брифінгу, він заявив, що "застряг у них (у влади, – ред.) в горлі", передають Патріоти України з посиланням на Politeka.

"Вони хочуть екстрадувати мене до російсько-грузинського олігарха Іванішвілі, який отримав це завдання від Путіна. Після того, як я приїхав на Майдан, Путін доручив Іванішвілі порушити проти мене справу", – пояснив Саакашвілі.

Політик упевнений, що влада дуже боїться протесту під Радою. У зв’язку з цим він прийняв відчайдушне рішення – переміститися до протестуючих на площу під ВР.

Саакашвілі також закликав лідерів опозиції, зокрема, Садового і Гриценка прийти до нього, щоб разом поговорити про реформи.

При цьому Саакашвілі не виключає, що влада спробує його схопити і позбутися. "Спочатку позбавили громадянства моїх соратників – вислали мені "чорну мітку", але я не зрозумів. Тоді позбавили громадянства мене … Я прошу захисту у моїх друзів – киян, у пристойних громадян України. Я буду вас захищати, але давайте захищайте мене", – резюмував він.

Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...