Хіти тижня. "Я застряг українській владі у горлі": Відчайдушне рішення Саакашвілі

Екс-голова Одещини вирішив переміститися до протестуючих на площу під ВР.

Міхеїл Саакашвілі. Фото:Цензор.НЕТ

Колишній президент Грузії, екс-голова Одеської області, лідер партії "Рух Нових сил" Міхеїл Саакашвілі звернувся до українців з проханням про допомогу. Виступаючи на брифінгу, він заявив, що "застряг у них (у влади, – ред.) в горлі", передають Патріоти України з посиланням на Politeka.

"Вони хочуть екстрадувати мене до російсько-грузинського олігарха Іванішвілі, який отримав це завдання від Путіна. Після того, як я приїхав на Майдан, Путін доручив Іванішвілі порушити проти мене справу", – пояснив Саакашвілі.

Політик упевнений, що влада дуже боїться протесту під Радою. У зв’язку з цим він прийняв відчайдушне рішення – переміститися до протестуючих на площу під ВР.

Саакашвілі також закликав лідерів опозиції, зокрема, Садового і Гриценка прийти до нього, щоб разом поговорити про реформи.

При цьому Саакашвілі не виключає, що влада спробує його схопити і позбутися. "Спочатку позбавили громадянства моїх соратників – вислали мені "чорну мітку", але я не зрозумів. Тоді позбавили громадянства мене … Я прошу захисту у моїх друзів – киян, у пристойних громадян України. Я буду вас захищати, але давайте захищайте мене", – резюмував він.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...