Хіти тижня. "Як би чого не сталося": Путін порадив Порошенку "оглядатися по сторонах", бо в Європі багато "блакитних мундирів"

"Він скрізь бачить геїв. Це щось латентне", - коментують користувачі в соцмережі.

В.Путін. Фото: rosbalt.ru.

Глава РФ Володимира Путін порадив президенту України Петру Порошенко "не розслаблятися" на шляху в Європу, оскільки там "багато блакитних мундирів". Дану заяву він зробив під час "Прямої лінії", передають Патріоти України.

Таким чином він прокоментував цитування Порошенком рядків російського поета Лермонтова під час святкування введення безвізого режиму України з Євросоюзом.

"Швидше за все Петро Олексійович хотів показати своїм виборцям, що виконує свої обіцянки - робить цивілізаційний вибір, веде країну до Європи", - сказав він.

"Пам'ятаєте, як у Лермонтова? "І ви, мундири блакитні"... До речі кажучи, "блакитних мундирів", там, куди він збирається, більше, ніж у нас і нехай він не розслабляється особливо. Як би чого не сталося - нехай уважно поглядає на всі боки", - додав Путін.

При цьому він запевнив, що "нічого не має проти цих хлопців".

"Злагоди їм і любові ... Ну і удачі з новобранцями", - резюмував глава РФ.

Слова Путіна викликали неоднозначну реакцію в мережі.


— Алексей Венедиктов (@aavst) 15 червня 2017 р.

— Лентач (@oldLentach) 15 червня 2017 р.

— RIP Новости (@riarip) 15 червня 2017 р.



За два кроки до... Росія, Китай, Іран та їх сателіти пов'язані не ідеологією, а відчаєм, - WP

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:00

Іран, Росія, Китай та КНДР очолюють блок диктаторських режимів, до якого входять і терористичні угрупування - їх пов'язує не ідеологія, а відчай. Про це йдеться в аналітичній статті на сайті The Washington Post, передають Патріоти України. Всі ці країн...

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...