Хіти тижня. Як Путін здасть "Крим": Пророцтво від німецького видання

З думкою про Росію. Володимир Володимирович примудряється переконливо пояснювати доведеній до ідіотизму аудиторії виборців практично всі свої "многоходовочки".

Путін готується віддати Крим? Ілюстрація: ТАСС.

Росія загнала себе в глухий кут і тепер їй залишається тільки два варіанти: або продовжувати гнути лінію агресора, або "здати" президента Сирії Башара Асада та віддати Крим. Про це заявив журналіст, експерт з Центральної та Східної Європі Іван Преображенський, передають Патріоти України із посиланням на "Німецьку хвилю".

"Москва загнала себе в глухий кут, вибратися з якого можна, тільки пішовши на серйозні поступки. Але вона не хоче "втрачати обличчя". Для того, щоб почати відновлювати відносини, треба, наприклад, відмовитися від тиску на Україну або імітувати якісь переговори по Криму. Ну або як мінімум "здати" сирійського диктатора Башара Асада", - йдеться в публікації.
За його словами, Росія також не має наміру припиняти інформаційні війни. "Кремлю нічого втрачати після того, як тільки ледачий не звинуватив його в спробі вплинути на якісь голосування за кордоном, починаючи з президентської кампанії в США і закінчуючи референдумом в Каталонії, а словосполучення "російські хакери" стало, мабуть, мемом 2017-го року", - підкреслив він.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...