Хіти тижня. Як робили Кримнаш: Джемілєв назвав реальні цифри "референдуму" з таємної доповіді ФСБ

Оприлюднена окупантами "статистики", що на "референдумі" у Криму в 2014 році було 83% кримчан, із яких 96% або 98% висловилися за приєднання до РФ - абсолютна брехня.

Мустафа Джемілєв

Про це лідер крмискотатарского народу, нардеп від БПП Мустафа Джемілєв розповів в інтерв'ю Realist'y, передають Патріоти України.

Він наголосив, що такої активної участі в "голосуванні" не було і бути не могло. "Там люди працюють у різних регіонах, а голосувати треба за місцем проживання. З 180 тис. кримських татар на "ділянки" прийшло тільки 900, і то, більшість із них наївно думали, що потрібно сказати про своє бажання бути в складі України. І ми маємо секретне донесення ФСБ Криму своєму начальству в Москві. Реальна участь була 34,2%, і не всі голосували за приєднання до РФ", - розповів Джемілєв.

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...

Не такого чекали: Удар Ізраїлю по Ірану став ганьбою для російської ППО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:57

Ізраїль завдав точкового удару у відповідь по Ірану, який атакував його раніше. Як пише американська газета The New York Times, метою атаки стала авіабаза поблизу міста Натанз у провінції Ісфахан. Там іранська влада розвиває власну ядерну програму. Ізр...