Хіти тижня. Як Росія оскандалилася з медаллю "За повернення Криму" і показала реальний час підготовки вторгнення Росії в Україну

Росія оскандалилася з цією медаллю, оскільки вказала на ній строк проведення операції з 20.02.2014 по 18.03.2014 року. Офіційна дата початку «повернення Криму» не відповідає словам глави РФ про те, що Росія не готувалася до вторгнення.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на видання "Хвиля".

Згідно заяви Президента Росії, керівництво Російської Федерації не готувалося до приєднання Криму, і дане рішення було прийнято тільки після отримання даних про настрої місцевих жителів після "повалення в Києві законного Президента України Януковича" (22 січня). У той же час, дії підлеглого Володимира Путіна - Міністра оборони Сергія Шойгу дезавуюють слова патрона.

Всьому виною маніакальна жадоба нагород. За час перебування Сергій Шойгу в міністерстві він заснував 30 з 60 наявних відомчих медалей.

Так, 21 березня 2014 року наказом Міністра оборони Російської Федерації № 160 (слідом за підписанням 18 березня 2014 року Президентом Росії Володимиром Путіним указу про включення до складу Російської Федерації, за підсумками референдуму, Республіки Крим і Севастополя) була заснована відомча нагорода Міністерства оборони медаль « за повернення Криму ».

Перші медалі були вручені 24 березня 2014 року. Нагороди з рук Міністра оборони Сергія Шойгу отримали співробітники і військовослужбовці спецпідрозділу «Беркут», російські морські піхотинці, офіцери з командування Чорноморського флоту ВМФ Росії і глава уряду Республіки Крим Сергій Аксьонов.

На медалі викарбувані дати проведення операції по поверненню Криму 20 лютого - 18 березня 2014 року.

З позиції міжнародного права початок операції РФ у Криму 20 лютого, коли в Україні чинним президентом України був Віктор Янукович є Анекс! Причому главою української держави він був не "формальним", як зараз, коли він відсиджується в Росії, а цілком офіційним і визнаним у всьому світі. Адже тільки на наступний день, 21 лютого, в присутності міністрів закордонних справ Німеччини, Польщі, представника зовнішньополітичного відомства Німеччини та спеціального посланника президента Росії Володимира Лукіна Віктор Янукович підписав з лідерами Об'єднаної опозиції угоду про врегулювання політичної кризи в державі. При цьому Янукович продовжував в той момент залишатися чинним президентом.

Слід зазначити, що згідно з інформацією російських ЗМІ до виконання термінового замовлення Міністерства оборони з виготовлення 25 тисяч медалей «За повернення Криму» на конкурсній основі залучалися ТОВ «Завод МОСШТАМП», ЗАТ Митіщинській Завод «Військовий знак» і ТОВ «Російська стрічка». Те-є, дані підприємства зуміли за ТРИ ДНІ розробити і виготовити медаль (заснована 21.03.2014 - перше вручення 24.03.2014).

І знову брехня! Згідно Стаття 21 Федерального закону РФ № 94-ФЗ від 21 липня 2005 року «Про розміщення замовлень на поставки товарів, виконання робіт, надання послуг для державних і муніципальних потреб», повідомлення про проведення відкритого конкурсу розміщується замовником, уповноваженим органом, спеціалізованою організацією на офіційному сайті не менше ніж за тридцять днів до дня розкриття конвертів із заявками на участь у конкурсі та відкриття доступу до поданих у формі електронних документів заявками на участь в конкурсі.

Вивчивши проведені в цей період МО РФ конкурси з виготовлення геральдичної продукції, з'ясувалося, що тільки ТОВ «Завод МОСШТАМП» ставав переможцем і уклав з російським оборонним відомством наступні договір а:

- Державний контракт № 59 / ЕА / 2014 / ДРГЗ на поставку геральдичної продукції для потреб МО РФ в 2014 р від 31.01.2014 р
Додаткова угода № 59 / ЕА / 2014 / ДРГЗ-1 до Державного контракту № 59 / ЕА / 2014 / ДРГЗ на поставку геральдичної продукції для потреб МО РФ в 2014 р від 30.04.2014 р ( поставка металевих знаків і копій знаків (емблем). Дата публікації: 30.12.2013, дата закінчення подачі заявки: 15.01.2014) (перша публікація - 6.12.13г.) ;

- Государственный контракт № 12/ЭА/2014/ДРГЗ на поставку геральдической продукции для нужд МО РФ в 2014 г. от 13.01.2014 г. ( поставка медалей в подарочной упаковке с бланками удостоверений . Дата публикации: 17.12.2013, дата окончания подачи заявки: 25.01.2014 , открытый аукцион:30. 12.2013г. ).

Других заказов на изготовление геральдической продукции для нужд МО РФ , да еще в подарочной упаковке ( обратите внимание на фото ), до апреля 2014 года не было!!!

Відносно участі у виконанні замовлення з виготовлення медалі ЗАТ Митіщинській Завод «Військовий знак» фейк про метам і любителям «Русского мира» пропоную уважно ознайомитися на сайті підприємства з оголошенням про умови та строки виконання замовлення: Замовлення виконується за 21 робочий день після часткової або повної передоплати.

Як то кажуть, картина маслом.

Чомусь прозвали "Покидьком": Українські танкісти розповіли про плюси і мінуси Challenger 2 у бою

четвер, 25 квітень 2024, 7:39

Велика Британія передала Україні 14 танків Challenger 2. Бійці 82-ї окремої десантно-штурмової бригади розказали про застосування машин на полі бою. Про це йдеться у репортажі hromadske, передають Патріоти України. Військові кажуть, що Challenger 2 — ц...

"Кожен день я чую новини з фронту": Боєць ГУР різко висловився про те, що потрібно змінити в армії

четвер, 25 квітень 2024, 7:30

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” повернувся у стрій після 13 місяців перебування у російському полоні та продовжує виконувати завдання по знищенню окупантів. В ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA військовий відповів, які зміни ...