Хіти тижня. Якщо президентські вибори завтра: За кого готові проголосувати читачі Патріотів України (опитування)

Хоча до президентських виборів ще лишається багато часу, українські політики вже починають передвиборчі кампанії. Чи вірять їх словам українці і кого насправді можуть підтримати?

Ілюстрація: i.ytimg.com

Патріоти України вирішили дізнатися, за кого на президентських виборах в нашій країні могли б проголосувати читачі видання.

Для цього у групі "Патріоти України - єднаймося" було розміщене відповідне опитування із прізвищами політиків, які, на думку соціологічних компаній, є найімовірнішими претендентами на участь у президентській гонці. Окрім того, користувачі могли власноручно додавати прізвища політиків, яких вони вважають можливими претендентами на пост глави держави.

Як виявилося, лідером симпатій став екс-лідер "Правого сектору", позафракційний нардеп Дмитро Ярош. Друге місце по кількості голосів отримала позиція "Інший варіант". На третьому місці опинився нинішній президент України Петро Порошенко.

Далі в рейтингу йдуть Анатолій Гриценко, Володимир Зеленський, Артем Семеніхін (мер Конотопу), Єгор Соболєв, Юлія Тимошенко, Михеїл Саакашвілі, Святослав Вакарчук, Оксана Сироїд, Дмитро Комаров, Андрій Білецький, Семен Семенченко, Олег Ляшко.

Разом з тим, у коментарях користувачі групи зауважили, що на сьогодні в Україні дійсно є проблема з гідними кандидатами на пост глави держави, які не тільки б мали народну підтримку, але і розумілися на державному управлінні і дійсно готові були б боротися з корупцією.

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...